De hoogwerker foto's van M.G.S. Verhuur B.V. op verschillende locaties, vanuit verschillende hoeken. Alle foto's vindt u ook op onze detailpagina's. Regelmatig verschijnen er ook video's van de werkzaamheden op hoogte op YouTube.

Foto overzicht

Een aantal foto's van ons hoogwerkerpark. Deze vindt u ook op onze Google + pagina en op facebook.

Knikarm hoogwerker kerstboom
Foto Aichi SR 21 AJ
Lossen hoogwerker fabriek

Hoogwerker foto beschrijving

Alle hoogwerkers die u boven ziet kunt u bij ons huren. Regelmatig wordt deze pagina geupdate met nieuwe impressies van de werkzaamheden op hoogte.

Zoals u ziet is een voorbeeld van een werkbereikdiagram toegevoegd aan de galerij. Deze is op iedere detailpagina te vinden onder de afbeelding van de hoogwerker.

Mocht u zelf foto's willen toevoegen dan kan dat altijd. Stuur ons een email met de bijlage en wie weet, staat deze foto morgen tussen onze afbeeldingen.

Voorbeelden van het type werkzaamheden

Een hoogwerker wordt voor veel verschillende doeleinden ingezet. iedere klus vereist zijn eigen type hoogwerker. Voor u hebben wij een aantal voorbeelden verzameld. Neem gerust een kijkje op de detailpagina's voor de verschillende types. 

JLG 40 rts

Klussen zoals wandbeplating vervangen

De JLG 40 RTS is een hoogwerker die qua platform grootte met kop en schouders boven de andere typen uitsteekt. Op de foto ziet u hoe de hoogwerker ingezet wordt bij het onderhoud aan een bedrijfspand. Door zijn grote en zelfs uitschijfbare werkbak worden veel materialen meegenomen naar boven. Lampen vervangen, camera's plaatsen of wandbeplating aanbrengen is eenvoudig met deze hoogwerker. 

Niftylift HR12NDE

Kerstboom verlichting ophangen

De Niftylift HR12NDE is een lichte en wendbare machine. Op de foto ziet u hoe de knikarmhoogwerker klaar wordt gezet om de verlichting aan te brengen in kerstbomen. Dit is vooral bij grote bomen een lastig karwei. Zoals eerder beschreven is een ladder geen optie. Een werkbak voor 1 persoon is met deze klussen ook voldoende. Op de foto ziet u de variant die buiten gebruikt kan worden. Knikarmhoogwerkers worden ook vaak inpandig gebruikt. Dat komt door de compacte uitvoering en de mogelijkheid om over te hellen. De hoogwerker komt makkelijk over obstakels heen. Met deze klussen wordt vaak een knikarmhoogwerker verkozen boven de schaarhoogwerker.

Foto rups spinhoogwerker

Een dak schoonmaken op een losse ondergrond

Op deze foto is de rups spinhoogwerker te zien. Een schapenschuur in midden Nederland is toe aan onderhoud. Naast het gedeelte riet heeft het dak ook dakpannen. Het is lastig om die goed schoon te maken. Sinds 1 juli 2004 is het grotendeels verboden om als werknemer op een ladder te werken. Het is alleen toegestaan als een veiligere optie zoals werken met een hoogwerker of steiger niet kan. In deze situatie is de rups spinhoogwerker echter de ideale machine. De ondergrond maakt niet uit. Na het uitklappen van de stempelpoten is de hoogwerker direct in te zetten voor het schoonmaken van de dakpannen.

Geef een reactie