Een aanhanger hoogwerker zegt al wat het voordeel is. De hoogwerker huren is mogelijk voor iedereen. Het aanhanger wordt gekoppeld aan de auto. De hoogwerker heeft een groot bereik en is vergeleken met andere hoogwerkers relatief licht. De stempels zorgen voor een stabiliteit.

Deze hoogwerker huren is dan ook een oplossing voor werkzaamheden als onderhoud, renovatie, schilderwerk en constructie. De hoogwerker wordt ook vaak gebruikt door glazen was bedrijven. Het grote voordeel ten opzichte van een steiger is de verplaatsbaarheid van de hoogwerker. Het is niet nodig om een steiger op te bouwen. U bent snel op alle hoogtes.

Klik bij de afbeelding op de knop om een PDF met het werkbereikdiagram te zien.

Niftylift huren Niftylift NL 170
Vloer- en werkhoogte 15.2 - 17.2 m
Max. reikwijdte (M.) 8.70
Platform afmetingen (LxB) 0.65 x 1.10
Hefvermogen (KG) 200
Aandrijving Accu
PDF niftylift-nl-170
Werkbereik Aanhangerhoogwerker

In de tabel vindt u de specificaties van de aanhangerhoogwerker. De werkhoogte bestaat uit de hoogte van de platformvloer en de tweede is het gemiddelde bereik die de persoon kan halen.

Aanhangerhoogwerker details

De aanhangerhoogwerker weegt 1900 kg. Deze kunt u met een BE rijbewijs zelf verrijden. Dit is een ideale oplossing voor werkzaamheden op veel verschillende plaatsen. De transporthoogte is 2.15 meter en de lengte is 6.20 meter.

Een hoogwerker als deze is zeer stabiel en nauwkeurig in de bediening. Dat komt door de achtzijdige boom-sectie. Hierdoor is de werkbak erg nauwkeurig bij het positioneren terwijl hij een beperkt eigen gewicht heeft. De hoogwerker stelt u makkelijk waterpas. Vastzetten op de de grond kan door de hydraulische bestuurde stempels. De bediening is eenvoudig en snel onder de knie te krijgen. Zowel tijdens het werk als beneden heeft u bediening. Door de drukgevoelige stempels kunt u ook op schuine hellingen de hoogwerker stabiel neerzetten.

De aanhangerhoogwerker kan op accu's werken mocht u dat nodig hebben. Echter is het aansluiten op stroom ook een optie. Ideaal als u deze voorziening in de buurt heeft.

Andere types

Bent u op zoek naar werken op een minder stabiele ondergrond? Kijk dan bij onze rups spinhoogwerker. Wilt u tijdens de werkzaamheden op hoogte ook rijden? dan sluit een telescoop hoogwerker wellicht beter aan op uw wensen. Deze zijn te huren als rups telescoop of als banden telescoop hoogwerker.

Wilt u nu een hoogwerker huren? Neem contact op of vul het contactformulier in. Zie contactpagina.

Vraagteken

Feitje

Wist u dat dit type wel tot een hoogte van 14 meter kan komen.