Naast het huren van een hoogwerker kunt u bij ons ook een heftruck huren. De HYSTER heeft een hefvermogen van 3500 kg. De brandstof van de heftruck is LPG.

Toepassingen Hyster E3.50XL

Een heftruck is de ideale oplossing als u zware objecten of veel pallets moet verplaatsen. Het scheelt vaak veel manuur. Kleine bedrijven die bij hun normale werk geen hefmachine nodig hebben, kunnen hierdoor flexibel gebruik maken van deze mogelijkheid.

Wij leveren ook deze machine bij u aan de deur. Uiteraard kunt u deze ook zelf afhalen met onze semi. Een heftruck huren is al mogelijk vanaf 1 dag.

Foto heftruck
Heftruck informatie  
Merk Hyster
Type E3.50XL
Hefvermogen 3500 kg
Hefhoogte 4.30 meter
Sideshift Ja
Vorklengte 1.20 meter
Lastzwaartepunt 500 mm
Snelheid 16.6 km/ph
Doorrijhoogte 2.40 meter
Lengte 2.35 meter
Breedte 1.27 meter
Aandrijving LPG

Veelgestelde vragen

Voordat u een heftruck huurt wilt u een aantal vragen stellen. Dat kan altijd. Om het makkelijk te maken vindt u hier alvast een aantal vragen die vaker gesteld worden. Ook is het mogelijk om een contactformulier in te vullen. Ga dan direct naar de contactpagina.

Mag de heftruck op de weg rijden?

Ja dat mag. Alleen als de heftruck smaller is dan 130 cm. En dat is deze Hyster. Echter mag er dan geen aanhangwagen getrokken worden. Dan is het T-rijbewijs verplicht. Heb jij dus een trekker rijbewijs? dan kan je ook met grotere heftrucks rijden. Voor de heftruck gelden dan wel een aantal zaken:

  • Richtingaanwijzers
  • Een rood driehoek aan de achterkant
  • Alarmlichten
  • Twee lampen voor en twee lampen achterkant
  • Twee stoplichten achter en twee rode reflectoren
  • Zonder lading moeten de uitstekende delen op de vorken afgeschermd zijn.

Heb ik een heftruckcertificaat nodig?

De wetgeving stelt dat een werkgever zijn werknemers een veilige werkplek moet garanderen. Een werknemer moet dus goed weten hoe hij veilig met een heftruck kan rijden. Door het behalen van een heftruckcertificaat is het aangetoond dat de werknemer goed geïnstrueerd is. Tussen de letters door staat er dus: een certificaat is verplicht.

Hoe komt de heftruck op locatie?

De HYSTER weegt 7290 kg. Dat betekend dus een zwaarder voertuig. Met uw normale rijbewijs kunt u deze dus niet achter uw auto vervoeren. M.G.S. Verhuur B.V. beschikt over verschillende transportmiddelen. Wij bezorgen de heftruck op iedere locatie.

Feitje

Wist u dat deze uitvoering uitgerust is met soft witte banden? Hierdoor laat deze geen sporen achter op uw vloer. Ideaal als u deze binnen wilt gebruiken.