Een knikarmhoogwerker is een zelfrijdende licht gewicht machine. Door de lichte gazon banden kan is het ideaal zodat geen enkel spoor zichtbaar is. De hoogwerker is er in een elektrische en diesel variant. Ideaal voor werkzaamheden die binnen moeten worden uitgevoerd. Denk hierbij aan schilderwerk of het aanbrengen van isolatie.

Klik onder de afbeelding om een PDF met het werkbereikdiagram te zien.

 Niftylift HR12NDE Niftylift HR12ND
Vloer- en werkhoogte 10.20 - 12.20 m
Max. reikwijdte (M.) 6.10
Platform afmetingen (LxB) 0.65 x 1.10
Hefvermogen (KG) 200
Aandrijving Accu
PDF niftylift-hr12nde
Foto Upright AB38 Upright AB 38
Vloer- en werkhoogte 11.50 - 13.50 m
Max. reikwijdte (M.) 6.10
Platform afmetingen (LxB) 0.60 x 1.20
Hefvermogen (KG) 215
Aandrijving Accu
PDF upright ab38
Foto JLG KT 45E JLG KT 45 E
Vloer- en werkhoogte 13.50 - 15.50 m
Max. reikwijdte (M.) 6.90
Platform afmetingen (LxB) 0.66 x 1.22
Hefvermogen (KG) 230
Aandrijving Accu
PDF jlg-kt45e

Knikarmhoogwerker voordelen

Bij werkzaamheden op hoogte waar veel obstakels zijn wordt vaak een knikarm hoogwerker aangeraden. Dit type hoogwerker heeft een groot bereik vanaf de standplaats. Door de grote knik kan de hoogwerker gemakkelijk over schuren, machines of lage huizen heen. Het verschil met een bijvoorbeeld een telescoophoogwerker is dat de knikarm niet snel verplaatst hoeft te worden. Ook bij onderhoud van groen is het een gewilde machine. Denk aan het snoeien van groen, het bewerken van daken van een kas of het verlichten van de boom in de kerstperiode. M.G.S. Verhuur B.V. heeft een diverse topkwaliteit knikarm hoogwerkers waaronder: Upright, Niftylift en JLG.

Een knikarm telescoophoogwerker raden wij ook aan om te huren voor lichte en snelle taken. De hoogwerker hoeft niet afgestempeld te worden waardoor deze snel inzetbaar is. Alle typen zijn voorzien van vierwielaandrijving.

De nadelen

Een knikarm hoogwerker heeft ook enkele nadelen. Denk aan een kleine werkbak, beperkt hefvermogen en minder geschikt voor ruwe ondergronden. Kijk daarom ook eens op onze rups spin hoogwerker pagina. Wilt u nu een hoogwerker huren? Neem contact op of vul het contactformulier in. Zie contactpagina.

Knikarm huren bij evenementen

Hoogwerker verhuur voor evenementen

De knikarmhoogwerker wordt vaak ingezet bij evenementen. Podiumbouw kan op twee manieren. De gehele constructie wordt door personen met klimtuig gemaakt of wordt afgerond door personen in een hoogwerker. Het afrondende werk, zoals licht en geluid ophangen, is vele male eenvoudiger met de knikarmhoogwerker dan via ladders.

De non-marking banden zijn ideaal in de podiumbouw. Vaak ligt het tapijt van een beursvloer al als de stands nog moeten worden gebouwd.  

Knikarmhoogwerker

Feitje

Wist u dat een knikarmhoogwerker vaak wordt gebruikt bij onderhoud aan daken van lage gebouwen?