Een ruwterrein schaarhoogwerker of schaarlift is een compacte machine met een grote werkbak. Deze schaarhoogwerker of schaarlift kan recht omhoog. De hoogwerker huren is dan ook een oplossing voor werkzaamheden als onderhoud, renovatie, schilderwerk en constructie. De ruwterrein schaarhoogwerker kan overal ingezet worden.

Klik onder de afbeelding om een PDF met het werkbereikdiagram te zien.

JLG 40 rts JLG 40 RTS
Vloer- en werkhoogte 12.00 - 14.00 m
Platform afmetingen (LxB) 1.80x3.20 (+1.23)
Hefvermogen (KG) 454
Aandrijving Diesel
PDF jlg-40-rts
werkbereik ruwterrein schaar
ruwterrein schaarhoogwerker huren

OMEGALIFT

105-500

Vloer- en werkhoogte 8.50 - 10.50 m
Platform afmetingen (LxB) 1.60x3.00(+2.00)
Hefvermogen (KG) 500
Aandrijving Diesel
PDF Omegalift TS105-500
werkbereik omegalift

Hoogwerker voordelen

De ruwterrein schaarhoogwerker is zowel elektrische als diesel. Het grote voordeel ten opzichte van een steiger is de verplaatsbaarheid van de hoogwerker. Het is niet nodig om een steiger op te bouwen. U bent snel op alle hoogtes. De JLG 40 RTS heeft voor een uitschuifbare werkbak die de oppervlakte aanzienlijk vergroot. Onderhoud met materialen is dan ook eenvoudig uit te voeren. Met deze machine heeft u alles bij de hand.

Een schaarhoogwerker heeft soms wel tot 340 kilo hefvermogen. Hoogtes tot twaalf meter kunnen makkelijk bereikt worden. M.G.S. Verhuur B.V. heeft diverse top kwaliteit ruwterrein schaarhoogwerkers waaronder: JLG en OMEGALIFT. Deze typen zijn te huren met banden of rups. De hoogwerker wordt op locatie geleverd.

Is een ruwterrein schaarhoogwerker niet exact wat u zoekt? neem dan een kijk bij onze andere typen hoogwerkers die u kunt huren. Op vaste ondergronden is een schaarhoogwerkers vaak een betere oplossing. Kijk in deze rubriek voor details.

Wilt u nu een hoogwerker huren? Neem contact op of vul het contactformulier in.

Omegalift 105 500 ruwterrein schaarhoogwerker

Ruwterrein schaarhoogwerkers in de bouw

Een ruwterrein schaarhoogwerker wordt vaak gebruikt in de bouw. Als u langs een bedrijventerrein in aanbouw rijdt, ziet u deze vaak staan. De vloer is nog niet gestort en de constructie moet nog afgewerkt worden. Voor deze werkzaamheden is het handig als de werknemer veel materialen mee kan nemen. En dat kan uitstekend. De Omegalift 105-500 heeft maar liefst een hefvermogen van 500 kilo. Dat betekend dat met gemak drie werknemers tegelijk op hoogte kunnen werken.

De hoogwerker huren voor meerdere dagen is vaak een vereiste. Daarom rekent M.G.S. Verhuur B.V. voor u ook week prijzen. Vul het formulier in op de contactpagina om direct te huren.

ruwterrein schaarhoogwerker huren

Feitje

Wist u dat de ruwterrein schaarhoogwerker bij vrijwel iedere nieuwbouw een van bedrijfspand gehuurd wordt?