De masthoogwerker is een eenpersoons lift. De lift is elektrisch en zelfrijdend. Door zijn compacte bouw heeft de masthoogwerker voordelen t.o.v. andere hoogwerkers. Deze hoogwerker is op smalle plaatsen goed in te zetten. De masthoogwerker wordt daarom ook regelmatig gebruikt voor onderhoud waarbij de persoon op hoogte tussen twee machines in moet werken. Voor alle andere onderhoudswerkzaamheden in bedrijfsruimtes is deze ook zeer goed te gebruiken. Maar wat denkt u van de inzet bij beursbouw en podiumbouw. Klik onder de afbeelding om een PDF met het werkbereikdiagram te zien.

Masthoogwerker Upright MB 20
Vloer- en werkhoogte 6.00 - 8.00 m
Max. reikwijdte (M.) 2.64
Platform afmetingen (LxB) 0.73 x 0.78
Hefvermogen (KG) 215
Aandrijving Accu
PDF upright-mb-20
Foto binnenkort beschikbaar Grove T1010
Vloer- en werkhoogte 8.00 - 10.00 m
Max. reikwijdte (M.) 3.08
Platform afmetingen (LxB) 0.90 x 0.70
Hefvermogen (KG) 200
Aandrijving Accu
PDF grove-t1010
Foto binnenkort beschikbaar Dingli AMWP 75
Vloer- en werkhoogte 7.50 - 9.50 m
Max. reikwijdte (M.) -
Platform afmetingen (LxB) 0.69 x 0.78
Hefvermogen (KG) 125
Aandrijving Accu
PDF Dingli AMWP 5

In de tabel naast iedere hoogwerker vindt u de belangrijkste details van de masthoogwerker. De werkhoogte bestaat uit twee hoogtes. De eerste gaat over de hoogte van de werkbak vloer en de tweede is het gemiddelde bereik die de persoon kan halen. Bij platform afmetingen ziet u hoe groot de werkbak is. Wilt u een grotere werkbak? Dan adviseren wij u om eens te kijken bij onze schaarhoogwerkers. Deze hoogwerkers hebben meestal een uitschuifbaar platform.

Masthoogwerker specificaties

De masthoogwerker kan tot wel 10 meter hoogte reiken. Kijk op youtube voor voorbeelden van het werken met een masthoogwerker. M.G.S. Verhuur B.V. heeft een diverse topkwaliteit masthoogwerkers waaronder: Dingli, Upright en Grove.

Een masthoogwerker wordt meestal binnen gebruikt. Hoe hoger gewerkt wordt, hoe minder risico men wil nemen m.b.t. instabiliteit. Veiligheid staat altijd bovenaan de prioriteitenlijst met werken op hoogte. U kunt de masthoogwerker vergelijken met een heftruck. De mast kan verticaal omhoog en alleen de werkbak kan een werkbereik van ongeveer drie meter overbruggen. De masthoogwerker heeft een kleine draaicirkel en is dus prima te verplaatsen in moeilijk bereikbare omgevingen. Een groot voordeel is dat de machine op maximale hoogte verrijdbaar is. Dit houdt het tempo in uw werkzaamheden.

Andere type hoogwerkers

Is een masthoogwerker niet exact wat u zoekt? Een aanhanger hoogwerker heeft een groter werkbereik maar is minder compact. Of bent u op zoek naar werken op zeer grote hoogte op een ruwe ondergrond in bijvoorbeeld de bouw. Kijk dan bij onze categorie telescoop hoogwerkers. 

Wilt u nu een hoogwerker huren? Neem contact op of vul het contactformulier in. Zie contactpagina.

Masthoogwerker

Feitje

Wist u dat de masthoogwerker vaak gebruikt wordt om grote machines in bedrijfshallen te onderhouden of repareren?