Een hoogwerker is in sommige gevallen eenvoudig te vervoeren. Neem als voorbeeld de aanhanger hoogwerker. Maar dat geldt niet voor alle types. Wij leveren de hoogwerker op iedere locatie. Voor het transport hebben wij ook twee mogelijkheden.

Machine transporter
Machine transporter

Kleine hoogwerkers

Ook kunnen wij voor u het transport verzorgen van rollend materieel. Onze semi is uitgerust met dubbele hydraulische oprijkleppen zodat een minimale oprij/hellingshoek ontstaat.​​

Hoogwerker transport dieplader
Hoogwerker transport dieplader

Grote hoogwerkers

Wij beschikken over een eigen dieplader waarmee alle hoogwerkers verplaatst kunnen worden. Deze dieplader (Nooteboom, 3-assig gestuurd en 6 meter uitschuifbaar) ook te huur met of zonder trekker en met of zonder chauffeur voor transport van verschillende vormen van transport.

Dieplader specificaties

De dieplader is voorzien van twee hydraulische oprijplaten van staal. De bediening zit aan de bijrijderskant van de vrachtwagen aan de achterkant van de trailer. Door een Hydro elektro pomp kunnen de oprijplaten met de bediening ook verbreed en versmald worden. Hierdoor is het veiliger om smalle voertuigen de dieplader op te rijden.

De trailer is aan de achterzijde voorzien van steunpoten. Zware machines, auto's, hoogwerkers en ander zwaarder rollend materieel kan zonder risico op een kiepeffect snel opgeladen worden.

In de vloer zijn om de twee meter aan de zijkanten en in het midden stalen beugels te vinden. Zo bindt u eenvoudig met kettingen of spanbanden de lading vast.

De dieplader heeft standaard een aantal rijplaten op de zwanenhals. Zo voorkomt u dat grote machines de straat of ander ondergrond beschadigd. Kleinere machines kunnen voorop de trailer geladen worden door korte oprijplaten te bevestigen bij de overgang van het lagere naar het hogere gedeelte. In het voorbeeld hier

Afmetingen dieplader

De hoogte van de laadvloer (uitgezonder de zwanenhals) is één meter. De hoogte kunt u zelf bijstellen door gebruik te maken van de handbediening. De laadvloer breedte is 2.45 meter. De totale lengte van de trailer is 13.30 meter. De king pin hoogte is 1.30 meter.

Verdere informatie leveren wij u graag aan via de email. Kettingen, spanbanden en rubberen matten leveren wij mee op aanvraag. De dieplader huren kan door deze te laten leveren op locatie of door deze op te halen bij Methorst Transport.

Voordat u de dieplader huurt ontvangt u een uitleg over de werking. De huurprijs is op aanvraag.

 

Dieplader transport met trekker
Dieplader transport met trekker

Voorbeeld transport met de dieplader

Op de foto ziet u hoe twee graan machines met een trekker worden vervoerd op onze dieplader. De trekker past zelfs qua hoogte prima op de zwanenhals. Om de twee meter zijn de machines vastgezet met spanbanden en kettingen in de stalen beugels. De zwanenhals is voorzien van kleppen waardoor u eenvoudig goederen kan laden op de voorkant  van de trailer.

Lossen hoogwerker fabriek

Feitje

Wist u dat Methorst transport ieder moment van de dag de hoogwerkers kan vervoeren. Ideaal als u een last minute klus moet doen.

Geef een antwoord