De rups spinhoogwerker is hydraulische machine die op veel plaatsen in te zetten is. Dit komt door zijn compacte uitvoering van 78 bij 200 cm. Door het rups onderstel zijn vrijwel alle ondergronden geschikt. De stempelpoten geven deze hoogwerker grote stabiliteit. Vanuit de werkbak kan de machine bediend worden.

Foto rups spinhoogwerker Hinowa Goldlift 14.7
Vloer- en werkhoogte 12.70 - 14.70 m
Max. reikwijdte (M.) 6.00
Platform afmetingen (LxB) 0.80 x 0.60
Hefvermogen (KG) 200
Aandrijving Benzine / 230 Volt
PDF hinowa-14-7
Werkbereik Hinowa

In de tabel ziet u de werkhoogte. Die bestaat uit twee delen. De vloerhoogte als eerst en daarna het staande bereik. Bij iedere hoogwerker gaat men ervan uit dat dit twee meter is. Meer details zijn verderop beschreven.

Rups spinhoogwerker specificaties

M.G.S. Verhuur B.V. beschikt over een hoge kwaliteit rups spinhoogwerker. De Gold Lift 14.70. Het maximale hefvermogen is 200 kg en bied dus plaats aan twee personen. De reikwijdte gaat tot een hoogte van 14 meter.

De spinhoogwerker is zeer geschikt voor inpandig gebruik. Met een stabiele snelheid van 1.4 km/h verplaatst u de hoogwerker. De aandrijving kan benzine zijn maar ook met 230 volt. Tevens is er een luchtaansluiting op de kooi. 

De Hinowa Goldlift, ook wel 'de Spider' genoemd, kan op alle ondergronden makkelijk verplaatsen. Een groot voordeel is dat de hoogwerker in staat is om grote hellingen te overbruggen. Door zijn beperkte breedte is een smalle ruimte geen enkel probleem. Wanneer de locatie voor de werkzaamheden bereikt is kan het rupsonderstel hydraulisch verbreed worden. Vervolgens is het een kwestie van de machine waterpas stellen. De waterpas is goed zichtbaar vanuit de werkbak. Dit garandeert een maximale veiligheid tijdens uw werk.

veilig op hoogte

De werkbak is zo ontworpen dat de bestuurder maximaal beschermd wordt tijdens de werkzaamheden. De besturing wordt vanuit de werkbak geregeld. Mochten er zich calamiteiten voordoen dan is het ook mogelijk om beneden de bediening over te nemen. Iedere cilinder die het heffen mogelijk maken zijn voorzien van stopkleppen. Als een onderdeel defect raakt worden de cilinders geblokkeerd waardoor de werkbak niet naar beneden zal storten.

Wellicht bent u op zoek naar werken op zeer grote hoogte. Kijk dan bij onze categorie telescoop hoogwerkers. Voor advies op maat kunt u uiteraard ook ieder moment van de dag bellen.

Wilt u nu een hoogwerker huren? Neem contact op of vul het contactformulier in. Zie contactpagina.

Rups spinhoogwerker

Feitje

Wist u dat de hoogwerker zich automatisch horizontaal kan instellen?